Menu

Wie zijn wij

Drukwerk en communicatie in de zorg

Drukwerk en communicatie in de zorg verzorgen wij in hoofdzaak voor apothekers in Nederland. Daarnaast hebben wij tal van klanten waarvoor wij online-communicatie in de breedste zin van het woord mogen verzorgen.

 stacked7Drukwerk en Communicatie in de zorg

Wij zorgen voor alle denkbare communicatie-uitingen: van design tot realisatie van drukwerk en communicatie in de zorg. Voor de apotheek verzorgen wij een compleet pakket drukwerk, bestaande uit thermische etiketten, kwitanties A4, bijpassende enveloppen, herhaalbriefjes etc. voor alle gebruikersgroepen (Pharmacom, MIRA, CGM Apotheek en Aposys & Farmasys) in de apothekersmarkt. Alles aansprekend vormgegeven in uw huisstijl, perfect gedrukt en scherp geprijsd. Huisstijlen ontwikkelen wij inclusief gevelaankledingbewegwijzering en lichtreclame.

Websites /WordPress-webdesign webshops

Samen met u bepalen we waar uw nieuwe website aan moet voldoen en hoe deze er uit moet komen te zien. Alle websites en webshops zijn responsive zodat deze op alle devices i.e. desktop, laptop,  tablet en smartphone goed leesbaar zijn.  Wij verzorgen het technisch onderhoud en optimaliseren de content voor Google zodat u goed gevonden wordt en denken graag met u mee om te komen tot een optimale oplossing voor uw situatie. Indien gewenst verzorgen wij uw online campagne in Adwords en Facebook.

two210Communicatie-Advies

Wij bieden een samenhangend pakket aan praktische marketing-communicatie-advisering. Uw visie en uw organisatie staat centraal. Een marktbenadering die past bij uw organisatie . Op maat gesneden advies.  De toegevoegde waarde: marketing knowhow, werkmethode en praktijkervaring in diverse branches over een periode van meer dan 25 jaar. Méér resultaat uit uw huidige marketing- en communicatie-inspanningen.

Online MOnline-marketing-bureau-koopcommunicatiearketing

Wilt u hoger in Google? Meer rendement uit uw site ? Een effectieve online advertentie-campagne die meer aanvragen of verkopen oplevert? Wij zorgen dat u goed gevonden wordt in Google door middel van zoekmachine marketing (SEO, Search Engine Optimation). Daarnaast verzorgen wij online advertentiecampagnes (Displaycampagnes in Adwords en Facebook), e-mail marketing (nieuwsbrieven met meer rendement) en voor conversie-optimalisatie. Afhankelijk van de situatie zetten wij online marktonderzoek in. Wij kunnen u helpen en zorgen voor meer rendement in tijd of geld.

Gezond en dynamisch werken

In iedere werkomgeving is het belangrijk om te letten op een gezonde en dynamische werkwijze. Daarom geven wij de laatste jaren, naast onze hoofdactiviteit drukwerk en (online) communicatie, ook aandacht aan gezond en dynamisch werken. Voor een gezonde zithouding tijdens het werk verkopen wij diverse ergonomische werk- en bureaustoelen (van Spinalis of Swopper), zit-sta tafels, zit-sta krukken, monitorarmen en andere ergonomische accessoires.

Na mijn studie HEAO-CE en het volgen van verschillende sales - en marketingopleidingen, onder andere bij het SRM, ben ik vanuit verschillende invalshoeken betrokken geweest bij commerciële processen van verschillende ondernemingen. Commerciële functies bij Maxis-Praxis (KBB), Chep-Benelux, Hella-Nederland en Spruyt-Hillen (OPG-Mediq). In 1995 ben ik gestart met Koop Packaging & Printing , het tegenwoordige Koop Communicatie.