Menu

Categories Archives: Bestelmodule

Planeten Apotheek

Online medicijnen bestellenplaneten-apotheek1

Sinds november 2015 kunt u via de website van Planeten Apotheek ook online uw medicijnen bestellen. Hieronder wordt in 4 stappen uitgelegd hoe het werkt.


Klik HIER om direct door te gaan naar de bestelsite.


Zo kunt u online bestellen:

U maakt een persoonlijk account aan met uw eigen gebruikersnaam en eigen wachtwoord. Verder hoeft u geen bijzondere gegevens bij de hand te hebben. Uw medische gegevens en gegevens van de zorgverzekeraar blijven veilig in de systemen van uw huisarts en apotheek en worden niet op deze website opgeslagen.

Na het aanmaken van uw account krijgt u een e-mail toegestuurd met een bevestiging van uw registratie. Uw account is nu aangemaakt en uw gebruikersnaam en wachtwoord zijn actief. Wij krijgen nooit zomaar toegang tot uw persoonlijke account.

U kunt nu bij ons inloggen en uw medicijnen bestellen. Dit gaat heel gemakkelijk via een bestelformulier waarin u aangeeft welke medicijnen u wilt hebben, of u voor uzelf of een familielid besteld en of u de medicijnen bezorgd wilt hebben of dat u ze zelf op komt halen.

Uw bestelling wordt via een beveiligde verbinding doorgestuurd naar de apotheek. Deze controleert de bestelling altijd eerst bij uw huisarts. Vervolgens zorgt de apotheker dat uw medicijnen zo snel mogelijk worden afgeleverd op het door u gekozen afleveradres.

Continue Reading

Medicijn nodig

Snel & gemakkelijk uw medicijnen bestellen!logo-medicijn-nodig

Voor 13:00 uur besteld, vaak dezelfde dag geleverd

Met één account bestellen voor het hele gezin.
Uw bestelling is ook dagelijks op 9 servicepunten tot 21:00 op te halen.
Medicijnnodig.nu is de website die wij alweer jaren geleden hebben ontworpen. De apotheker wilde een webshop waarmee het bestellen van de medicijnen voor de patiënten heel eenvoudig moest zijn. Het moest ook mogelijk zijn dat een ouder voor het hele gezin in één keer of alleen voor zijn partner kon bestellen.
Wij hebben de huisstijl, de webshop en alle mogelijke huisstijl-items voor Apotheken Almere Buiten ontworpen. Daarnaast bestelt deze apotheek al het apotheek drukwerk. bij Koop Communicatie.

 

Continue Reading