Menu

Categories Archives: Portfolio

Spinalis Ergonomische werk- en bureaustoelen

HET IS TIJD VOOR EEN GEZONDE & ACTIEVE ZITHOUDING logo Spinalis rond

Actief zitten op de Spinalis ergonomische werk- en bureaustoelen

Door de in alle richtingen beweegbare zitting van de Spinalis® werk- en bureaustoelen is het bekken voortdurend in beweging, waardoor onnodige druk op de tussenwervelschijven en/of overbelaste gewrichten wordt voorkomen. Dit onderscheidt de Spinalis® stoelen van alle andere merken ergonomische werk- en bureaustoelen.

Spinalis® is het enige merk dat qua functionaliteit vergelijkbaar is met het zitten op de orthopedische zitbal. Het gebruik van de zitbal wordt door bewegingsdeskundigen, waaronder chiropractoren en fysiotherapeuten, geadviseerd aan mensen met rugklachten maar ook aan iedereen die mogelijke rugklachten wil voorkomen.

Op Spinalis ergonomische bureaustoelen zit je automatisch comfortabel actief rechtop. U versterkt uw buik – en rugspieren en voorkomt of verhelpt lage rugpijn en hernia-klachten.

2 WEKEN GRATIS OP PROEF

Wilt u het actieve zitten op Spinalis vrijblijvend uitproberen?

Waarom is Spinalis de juiste keus?

  • De enige bureaustoel waarop u actief in beweging bent tijdens het zitten
  • Verstevigt uw rug- en buikspieren
  • Voorkomt rugklachten
  • Lange termijn investering in een toekomst zonder pijn
Spinalis-ergonomische spiderDe ergonomische bureaustoel Spinalis Spider  Ergonomische-stoel-Spinalis-Hacker-Crome-oranjeDe  ergonomische bureaustoel Spinals  Hacker
rd-r303-red-bDe ergonomische zadelkruk Spinalis  Rodeo  Spinalis-Smart-2-slideshow De ergonomische werkkruk Spinalis  Smart
Continue Reading

Dr. Hamerlinck Dermatoloog

 

Huidverzorging voor een donkere huid

Cosmeticaproducten van Dr. Hamerlinck, speciaal ontworpen voor de donkere huid

Al deze huidtypen hebben hun eigen kenmerken en kunnen anders reageren op invloeden van buitenaf. Door zijn jarenlange ervaring met en studie naar de problematiek rond de donkere huid heeft dokter Hamerlinck een goed beeld van hoe de huidziekten bij de donkere huid ontstaan. Deze kennis heeft geresulteerd in een aantal verzorgingsproducten die de problemen van de donkere huid voorkomen en verhelpen.

In de bereidingsapotheek van Apotheken Almere buiten worden de Dr. Hamerlinck Cosmetische producten geproduceerd. In opdracht van Apotheken Almere Buiten hebben voor de producten van Dr. Hamerlinck een logo en huisstijl ontworpen, een webshop gebouwd  en de verpakkingen (bedrukte tubes ontworpen) ontworpen. Header_5.jpg

Continue Reading

Planeten Apotheek

Online medicijnen bestellenplaneten-apotheek1

Sinds november 2015 kunt u via de website van Planeten Apotheek ook online uw medicijnen bestellen. Hieronder wordt in 4 stappen uitgelegd hoe het werkt.


Klik HIER om direct door te gaan naar de bestelsite.


Zo kunt u online bestellen:

U maakt een persoonlijk account aan met uw eigen gebruikersnaam en eigen wachtwoord. Verder hoeft u geen bijzondere gegevens bij de hand te hebben. Uw medische gegevens en gegevens van de zorgverzekeraar blijven veilig in de systemen van uw huisarts en apotheek en worden niet op deze website opgeslagen.

Na het aanmaken van uw account krijgt u een e-mail toegestuurd met een bevestiging van uw registratie. Uw account is nu aangemaakt en uw gebruikersnaam en wachtwoord zijn actief. Wij krijgen nooit zomaar toegang tot uw persoonlijke account.

U kunt nu bij ons inloggen en uw medicijnen bestellen. Dit gaat heel gemakkelijk via een bestelformulier waarin u aangeeft welke medicijnen u wilt hebben, of u voor uzelf of een familielid besteld en of u de medicijnen bezorgd wilt hebben of dat u ze zelf op komt halen.

Uw bestelling wordt via een beveiligde verbinding doorgestuurd naar de apotheek. Deze controleert de bestelling altijd eerst bij uw huisarts. Vervolgens zorgt de apotheker dat uw medicijnen zo snel mogelijk worden afgeleverd op het door u gekozen afleveradres.

Continue Reading