Menu

Categories Archives: Website

Planeten Apotheek

Online medicijnen bestellenplaneten-apotheek1

Sinds november 2015 kunt u via de website van Planeten Apotheek ook online uw medicijnen bestellen. Hieronder wordt in 4 stappen uitgelegd hoe het werkt.


Klik HIER om direct door te gaan naar de bestelsite.


Zo kunt u online bestellen:

U maakt een persoonlijk account aan met uw eigen gebruikersnaam en eigen wachtwoord. Verder hoeft u geen bijzondere gegevens bij de hand te hebben. Uw medische gegevens en gegevens van de zorgverzekeraar blijven veilig in de systemen van uw huisarts en apotheek en worden niet op deze website opgeslagen.

Na het aanmaken van uw account krijgt u een e-mail toegestuurd met een bevestiging van uw registratie. Uw account is nu aangemaakt en uw gebruikersnaam en wachtwoord zijn actief. Wij krijgen nooit zomaar toegang tot uw persoonlijke account.

U kunt nu bij ons inloggen en uw medicijnen bestellen. Dit gaat heel gemakkelijk via een bestelformulier waarin u aangeeft welke medicijnen u wilt hebben, of u voor uzelf of een familielid besteld en of u de medicijnen bezorgd wilt hebben of dat u ze zelf op komt halen.

Uw bestelling wordt via een beveiligde verbinding doorgestuurd naar de apotheek. Deze controleert de bestelling altijd eerst bij uw huisarts. Vervolgens zorgt de apotheker dat uw medicijnen zo snel mogelijk worden afgeleverd op het door u gekozen afleveradres.

Continue Reading

LSFVP

Familievertrouwenspersonen in de geestelijke gezondheidszorg 

Voor de familievertrouwenspersonen hebben wij in 2010 een huisstijl en website ontworpen en regelmatig in de jaren daarop gerestyled. De website ziet er nu zo uit.

Brochures voor alle familievertrouwenspersonen zijn ontworpen. De brochures voor de familievertrouwenspersonen worden rechtstreeks op de huisadressen van de familievertrouwenspersonen afgeleverd.

Continue Reading