Menu

Huisstijl drukwerk

Apotheek drukwerk

Apotheek drukwerk. Voor het complete pakket apotheek drukwerk voor apothekers (de allerbeste kwaliteit thermische - en thermotransfer etiketten, kwitanties, receptpapier, enveloppen, bezorgbriefjes,papieren (incontinentie) draagtassen, blokbodemzakken, patiëntenfolders en flyers) en ziekenhuisapothekers (de allerbeste kwaliteit thermische - en thermotransfer etiketten, enveloppen, formulieren, patiëntenfolders en flyers). Voor alle zorgverleners in de eerste - en tweedelijns gezondheidszorg verzorgen wij de opmaak van alle denkbare communicatie-uitingen van design tot realisatie. In de eerste- en tweede lijn naast het drukwerk voor apothekers met name drukwerk voor zorgverleners in gezondheidscentra en voor organisaties in de geestelijke gezondheidszorg. En verder onder andere nog voor de farmaceutische industrie.

Perfecte opmaak van drukwerk

Apotheek Drukwerk. Snel en efficiënt ontvangt u de drukproef van uw apotheek drukwerk perfect opgemaakt in de gewenste huisstijl ter controle. Bij het plaatsen van apotheek drukwerkuw eerste bestelling maken wij uw drukwerk op in uw huisstijl meestal nog dezelfde dag . U ontvangt een dtp-proef ter controle. Voordat wij gaan drukken ontvangt u nog een drukproef op 100 % met de kleurnummers en alle specificaties ter controle.

Snelle levering

Binnen één of twee weken na goedkeuring drukproef heeft uw bestelde drukwerk franco in huis. Ook naar meerdere afleveringsadressen.

Uw eigen klant-account

Herhalingsopdrachten kunt u eenvoudig plaatsen. In uw eigen account kunt u uw voorraden inzien, bestellingen of herhalingsorders plaatsen, voorraden afroepen en offertes aanvragen. Inloggen op uw mobiel of laptop kan ook thuis 's-avonds of in het weekend als u overdag door de drukte in de apotheek niet meer aan bestellen bent toegekomen. U ontvang per omgaande de bevestiging van uw bestelling.

Op afroep leverbaar

Papieren blokbodemzakken in uw huisstijl zijn op afroep uit voorraad leverbaar. Uw afroep heeft u de volgende dag in huis.

DRUKWERK EN DESIGN

Uw wilt mooi vormgegeven drukwerk voor een scherpe prijs? Wij begeleiden u bij al uw communicatie, van design tot de realisatie van uw drukwerk.

Natuurlijk met de mogelijkheid tot het online- bestellen van uw drukwerk in uw eigen klantenaccount.

THERMISCHE ETIKETTEN AANBOD