Menu

Content marketing

Een goede content is uw garantie voor uw goede vindbaarheid op Google.

Content-marketing richt zich op het slim organiseren van alles wat u door middel van uw website wilt communiceren naar uw doelgroep, waarbij social media een belangrijke rol kunnen spelen. Een goede content marketing zorgt ervoor dat u altijd goed te vinden bent op internet.

U heeft het altijd druk. U weet in grote lijnen wel wat uw boodschap moet zijn maar het ontbreekt u aan tijd om er eens goed in te duiken. Uitzoeken waar het om draait om uw webpagina hoger op de eerste pagina in Google te krijgen kost veel tijd. Als u het uitbesteed aan ons dan weet u dat het in goede handen is. Wij hebben ruime ervaring met zoekmachine-marketing met verbluffend goede resultaten.Wij redigeren, herschrijven en nemen relevante veel gezochte zoekwoorden op in uw webpagina('s) en zorgen ervoor dat u een goede hoge ranking krijgt in de zoekmachine van Google.  Maak vrijblijvend een afspraak voor een verhelderend gesprek.

De belangrijkste doelen van Contentmarketing

Welke doelen wilt u realiseren?

  • Naamsbekendheid: een niet onbelangrijk doel van content marketing, is het vergroten van de naamsbekendheid. Door de online aanwezigheid te versterken en door relevante, waardevolle content toe te voegen wordt uw merk of organisatie bekender;
  • Leadgeneration:  Door goede relevante informatie aan te bieden met waarde voor (potentiële) klanten, zullen klanten eerder geneigd zijn bij uw organisatie aan te kloppen vanwege uw expertise;
  • Engagement: relevante en waardevolle content op uw website vergroot de betrokkenheid en participatie van uw doelgroep;
  • Sales: relevante en waardevolle content verhoogt de verkoop. Met behulp van content marketing is goed mogelijk de verkoop te verhogen, door leads goed op te volgen en informatie te blijven voeden die waarde toevoegt;
  • Leadnurturing: relevante en waardevolle content mailen naar bestaande contacten om zo on "top of mind" te blijven en van het contact een klant te maken.

Wij ondersteunen organisaties met het opzetten en beheren van een goede content,  als tekstschrijver, of als contentmanager. Gelukkig zien steeds meer organisaties dat een leesbare, vindbare en gebruiksvriendelijke website bijdraagt aan het behalen van hun doelen.

"Content is King"

Content strategie

Als Content strategie hanteren wij de Inbound marketing  strategie die ervoor zorgt dat potentiële klanten naar jou toekomen. Dat je gevonden wordt vanwege het bieden van zinvolle en handige informatie. Zodat je prospects met jou in contact willen blijven gedurende hun zoektocht omdat je iets toevoegt. Inbound marketing gaat over het creëren van thought leadership, organische zichtbaarheid en sociale reikwijdte. Inbound marketing is daarom vooral ook een ‘mindset’ waarbij je uitgaat van eigen kennis, kunde en kracht.

Inbound Marketing zorgt voor structureel meer leads en nieuwe klanten

Het draait bij inbound marketing om ‘verdiende aandacht en dus niet om ‘gekochte media’. Bij inbound marketing is het effect duurzaam. Dit in tegenstelling tot een advertentie waar het effect weg is zodra je de advertentiecampagne uitzet. Wanneer je interessante informatie deelt vinden klanten het de moeite waard om met je in contact te blijven. En dat werkt! Potentiële klanten zijn advertenties die onderbreken en/of niet relevant zijn meer dan beu. Ze sorteren dan ook steeds minder effect.

Buyer-journey-stanandstacy

Buyer-journey-stanandstacy

CONTENT MARKETING

Wij zorgen voor relevante content naar uw doelgroep en maken daarbij gebruik van interactieve video's , waarbij social media een belangrijke rol kunnen spelen.

Een goede content is uw garantie voor uw goede vindbaarheid op Google. "Content is King".

INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN