Menu

Social Media marketing

Met Social Media kunt u communiceren met uw doelgroep, maar welke platformen zijn geschikt voor mijn doelgroep? Hoe kunt u zich het beste profileren? Wij helpen u graag de juiste weg te vinden.

Op welke manier kunt u met Social Media uw rendement verbeteren ? U kunt rendement verbetert door het creëren van een beter bedrijfsimago, betere web-care en effectieve marketingcampagnes.

Monitor uw Social Media

Monitor al uw social media vanaf één plek. Wij creéren uw eigen social media dashboard met alleen de informatie die u nodig heeft. Monitor, beheer en plaats posts op social media, inclusief handige geschiedenis om de groei van je account bij te kunnen houden.
Beheer al uw favoriete accounts (LinkedIn, Facebook, Twitter e.d.)  op een plek en bespaar veel kostbare tijd. 

Meer weten? Neem contact voor meer informatie

FACEBOOK ADS: HAAL MEER UIT SOCIAL MEDIA

Wist u dat maar 2% van uw volgers de berichten op je bedrijfspagina te zien krijgt? Als je als bedrijf wilt opvallen op Facebook is het daarom veelal verstandig om te adverteren. Met meer dan 800 miljoen gebruikers die dagelijks inloggen en goede mogelijkheden om specifieke doelgroepen te benaderen kan Facebook een heel effectief marketingmiddel zijn voor ondernemers. We kunnen u helpen met het bedenken, maken en instellen van Facebook campagnes. Hieronder vindt  u enkele relevante vragen die u zult moeten beantwoorden voordat u gaat adverteren:

  • Per campagne kun je verschillende doelen selecteren, gaat u voor meer likes op uw pagina of bijvoorbeeld meer verkeer naar uw website?
  • De advertentieplaatsingen van Facebook verschillen, wil u juist in de rechterkolom weergegeven worden of tussen de news feed? Mobiel of PC?
  • Op Facebook kunt u  zeer gericht adverteren, maar welke zaken zijn voor uw bedrijf belangrijk? Leeftijd? Locatie? Geslacht? Woonplaats? Interesses? Gedrag?
  • Wij kunnen u helpen: wij analyseren, evalueren en optimaliseren uw campagne.

INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN